aanbod informatie nieuws klantenservice bezorgservice openingstijden contact Shopping car bestellen

Antieke boekenkast

Antieke boekenkasten

Een antieke boekenkast is vele malen mooier dan een modern model. Het oude exemplaar straalt immers nostalgie, waarde, authenticiteit en wijsheid uit. Zoekt u een organisatie die u een antieke boekenkast kan verkopen tegen een scherpe prijs, en die bovendien tal van andere aantrekkelijke meubelen en accessoires in haar assortiment heeft?

Een boekenkasten gecombineerd met antiek

Dan bent u bij Dock 10 aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een meubel outlet die een assortiment heeft samengesteld met de meest prachtige stijlen. Zo vindt u bij ons kasten in oosterse, barokke en landelijke stijl. Met name deze landelijke en barokke modellen ogen bijzonder fraai als antieke boekenkast. Bent u benieuwd naar het aanbod van Dock 10? Bekijk online de verschillende modellen en overtuig uzelf van de vele aantrekkelijke meubelstukken.

Dock 10 heeft meerdere antieke boekenkasten op voorraad

Kies voor Dock 10 en koop een prachtige en robuuste antieke boekenkast. Koop online of kom langs bij onze winkel te Eibergen . Het adres en de openingstijden van deze vestiging vindt u elders op deze website.


©2008 dock10.nl